TOE BREAKS not working

BRUNNER Forum Forums Products CLS-E Rudder TOE BREAKS not working

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by  drpernar 2 weeks, 5 days ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1995

    rufus
    Participant

    CLS-E MK II RUDDER with Toe Brakes….
    I have lost the toe breaks after updating to 4.27.6
    Any place to download the old version
    Any help?

    #1997

    drpernar
    Participant

    The same problem for me,

    I got a new CLS-E MK II Rudder and the Toe Brakes are not working with CLS2Sim FW version 4.27.6 and Prepar3Dv5.

    Can we get help to resolve the problem quickly?

    Thanks in advance!

    #1998

    sbrunner
    Keymaster

    Hi

    See here

    CLS-E toe brakes stopped working in xplane


    Regards
    Stefan Brunner

    #1999

    Diego Bürgin
    Keymaster

    Hi rufus and drpernar

    In CLS2Sim > Profile Manager > Analog inputs, do the brake pedals move the blue bar throught its whole range?
    Specifically, is the blue bar empty when brakes are not pressed and is it full when brakes are fully pressed?

    If not, please try and re-calibrate the toe brakes.
    Click on the [Cfg] button
    Click on Start Autocalibration
    Move the brakes trough their full travel range.
    Click on Stop Autocalibration.
    For the lower and upper deadzone enter 2%.
    Close the window and click Apply in the Profile Manager.

    do you still have the problem now?

    Regards
    Diego

    #2000

    drpernar
    Participant

    Excellent,

    thank you very much Diego Bürgin, the problem is now resolved for me :-)!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

BRUNNER ELEKTRONIK AG

Industriestrasse 27
CH-8335 Hittnau

tel +41 (0)44 953 1010
fax +41 (0)44 953 1019

info(at)brunner-innovation.swiss

Help-Desk